5 Simple Techniques For کلید محافظ جان اشنایدر
5 Simple Techniques For کلید محافظ جان اشنایدر
Blog Article
اگر جریانی از سیم فاز به زمین نشت کند، کلید محافظ جان برای جلوگیری از برقگرفتگی قطع میشود. اگر بین سیم فاز و نول اتصال کوتاه رخ دهد، کلید محافظ جان برای جلوگیری از آسیب به تجهیزات قطع میشود.
کلید محافظ جان اشنایدر دارای یک رله مغناطیسی با حساسیت قابل تنظیم (معمولاً ۳۰ میلیآمپر) است. اگر جریان نشتی از حد حساسیت رله عبور کند، رله عمل میکند و مدار را قطع میکند.
در صورت تشخیص نشتی، کلید محافظ جان اشنایدر در کسری از ثانیه (معمولاً کمتر از ۲۵ میلیثانیه) مدار را قطع میکند. قطع سریع مدار مانع از عبور جریان برق از بدن انسان میشود و از خطر برقگرفتگی جلوگیری میکند.
این حفاظت بهطور غیرمستقیم صورت میگیرد؛ یعنی در متصل شدن فاز به بدنه کارایی خواهد داشت و در مقابل تماس مستقیم با برق دارای حفاظت مطمئنی نیست.
کلید محافظ جان خانگی: برای مصارف خانگی و در مدارهای تک فاز به کار می رود و از افراد در برابر برق گرفتگی و تجهیزات در برابر خطاهای زمین محافظت می کند.
کلید محافظ جان جریان ورودی به سیمهای رفت و برگشت را بررسی میکند و در صورت وجود اختلاف میان آن دو یا به اصطلاح وجود جریان نشت، مدار را قطع نموده و از بروز آتش سوزی جلوگیری میکند.
بالا ترین سطح ایمنی درمحافظت از افراد در برابر اتصال کوتاه، خطای زمین و اضافه بار
کلید محافظ جان سه دسته سیمپیچی دارد که آنها بر روی یک هسته آهنی قرار گرفتهاند. تا زمانی که شار مغناطیسی برآیند در داخل هسته صفر باشد، ولتاژی در سیمپیچ سوم وجود نخواهد داشت، اما به محض بروز اتصال در بدنه و ایجاد پدیدهی نشتی جریان، برآیند این دو جریان دیگر صفر نخواهد بود و در هسته نیز برآیند فوران صفر نمیشود.
برای حل این مشکل از کلید محافظ جان استفاده میکنند. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا باهم دربارهی کلید محافظ جان و نکات کلیدی در تست کلید محافظ اشنایدر بیشتر بدانیم.
وقتی صحبت از حفاظت الکتریکی به میان میآید، انواع کلید محافظ جان اشنایدر با عملکرد عالی خود متمایز میشوند و ویژگیهایی را ارائه میدهند که عملکرد قابلاعتماد و کارآمد را تضمین میکند.
صفحه اصلی مقالات وبلاگ کلید محافظ جان اشنایدر آموزشی نکات طلایی تست کلید محافظ جان اشنایدر نکات طلایی تست کلید محافظ جان اشنایدر
کلیدر محافظ جان سه دسته سیمپیچی بر روی یک هسته آهنی دارد. تا زمانی که جریان اول و جریان دوم باهم برابر باشند، شار مغناطیسی برآیند درون هسته برابر با صفر خواهد بود و هیچگونه ولتاژی در سیمپیچ سوم ایجاد نخواهد شد، اما بلافاصله پسازاینکه در بدنه اتصالی رخ دهد، به سبب اینکه مقداری از جریان به شکل جریان نشتی به زمین ورود پیدا میکند دیگر برآیند این دو جریان برابر با صفر نبوده و در هسته هم برآیند فوران صفر نخواهد شد؛ بهبیاندیگر در هسته تغییر فوران پدید خواهد آمد که این امر سبب القای جریان در سیم پیچ سوم خواهد شد و اینگونه کلید محافظ جان عمل کرده و مدار را در فاصله زمانی بسیار کمی قطع خواهد کرد.
بله، نصب کلید محافظ جان در برخی ساختمانها بر اساس قوانین نظام مهندسی الزامی است.
کلید محافظ جان اشنایدر الکتریک در محیطهای مختلفی از جمله خانهها، محلهای کار، صنعت و مکانهای عمومی استفاده میشود. کاربردهای این کلید عبارتند از: